Cursussen Noors

Bij TaalTaal leert u Noors op een actieve manier, met veel conversatie en modern, relevant studiemateriaal. Zowel in groepsverband als privé krijgt u altijd veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

Het nieuwe seizoen begint in de week van 9 mei en bestaat uit 11 lessen van 90 minuten. Voor sommige groepen is al 1 les geweest voor de meivakantie, maar instromen is geen probleem.

Liever deelnemen aan een seizoen dat in de week van 18 juli 2022 begint? (fysiek en online beschikbaar)
Klik hier voor de cursus Noors!

Naast de lessen zelf dient u rekening te houden met circa 2,5 uur zelfstudie en huiswerk per week.

In het overzicht hieronder treft u alle informatie aan per cursus. U kunt zich via de aanmeldknoppen direct aanmelden. Indien u vragen heeft of uw instapniveau niet weet, neem dan contact met ons op.

Let op: privélessen Noors en intensieve trajecten kunnen elk moment worden opgestart.

Overzicht cursussen

Noors Basis 1 (A0-A1)

start in de week van 25 april
€335

Resultaat na afloop:  Tijdens deze cursus hebt u geleerd simpele gesprekken te voeren, zoals zich voor te stellen aan de ander, vragen te stellen en te beantwoorden. Belangrijke onderwerpen zijn getallen, beroepen, herkomst en wat u in de winkel zegt. U kent de juiste uitspraak en hebt en basiskennis van de grammaticale regels.

Frequentie, duur, dag en tijd:  Eén keer per week gedurende 11 weken: Donderdag van 18:30 tot 20:00 uur

Intensieve cursus Noors

€975

Omschrijving: Een intensieve cursus wordt individueel (voor 1 persoon) gegeven. De omvang is 15 contacturen die worden verdeeld over 1 of 2 weken, bijvoorbeeld 5 dagen achter elkaar van telkens 3 uur. Alles is in overleg samen te stellen voor een maximaal rendement. Houd er wel rekening mee dat u de nodige tijd aan zelfstudie en huiswerk besteedt.

Frequentie, duur, dag en tijd:  in overleg met de docent

Onze Filosofie

* Kwaliteitseducatie van ervaren leerkrachten * Gericht op praktische resultaten * Veel individuele aandacht en begeleiding * Laagdrempelig en leren in gemoedelijke sfeer * Excursies met docent en medestudenten (op verzoek) * Versnelde trajecten mogelijk *