Cursussen Noors

Bij TaalTaal leert u Noors op een actieve manier, met veel conversatie en modern, relevant studiemateriaal. Zowel in groepsverband als privé krijgt u altijd veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

Het nieuwe seizoen begint in de week van 22 januari 2024 en bestaat uit 11 lessen van 90 minuten. Instromen in het huidige seizoen is in principe mogelijk.

Naast de lessen zelf dient u rekening te houden met circa 2,5 uur zelfstudie en huiswerk per week.

In het overzicht hieronder treft u alle informatie aan per cursus. U kunt zich via de aanmeldknoppen direct aanmelden. Indien u vragen heeft of uw instapniveau niet weet, neem dan contact met ons op.

Let op: privélessen Noors en intensieve trajecten kunnen elk moment worden opgestart.

Overzicht cursussen

Noors Basis 1 (A0-A1)

start in de week van 22 januari
€475

Resultaat na afloop:  Tijdens deze cursus hebt u geleerd simpele gesprekken te voeren, zoals zich voor te stellen aan de ander, vragen te stellen en te beantwoorden. Belangrijke onderwerpen zijn getallen, beroepen, herkomst en wat u in de winkel zegt. U kent de juiste uitspraak en hebt en basiskennis van de grammaticale regels.

Frequentie, duur, dag en tijd:  Eén keer per week gedurende 11 weken: Woensdag van 20:00 tot 21:30 uur (ONLINE)

Noors Basis 2 (A1+)

start in de week van 22 januari
€475

Resultaat na afloop:  In deze cursus hebt u geleerd over alledaagse onderwerpen te spreken. Voorbeelden daarvan zijn: het maken van afspraken, reizen, kleding, het weer en de jaargetijden. U beheerst de uitspraak en kent de belangrijkste grammaticale regels.

Frequentie, duur, dag en tijd:  Eén keer per week gedurende 11 weken: Woensdag van 18:30 tot 20:00 uur (ONLINE)

Intensieve cursus Noors

€975

Omschrijving: Een intensieve cursus wordt individueel (voor 1 persoon) gegeven. De omvang is 15 contacturen die worden verdeeld over 1 of 2 weken, bijvoorbeeld 5 dagen achter elkaar van telkens 3 uur. Alles is in overleg samen te stellen voor een maximaal rendement. Houd er wel rekening mee dat u de nodige tijd aan zelfstudie en huiswerk besteedt.

Frequentie, duur, dag en tijd:  in overleg met de docent

Onze Filosofie

* Kwaliteitseducatie van ervaren leerkrachten * Gericht op praktische resultaten * Veel individuele aandacht en begeleiding * Laagdrempelig en leren in gemoedelijke sfeer * Excursies met docent en medestudenten (op verzoek) * Versnelde trajecten mogelijk *