Een excursie door taal en cultuur

Een geschikte manier om Nederlands te oefenen is simpelweg om veel met Nederlandstaligen te praten. Dit is waar de Walk & Talk sessies helpen onder de deskundige begeleiding van twee docenten Nederlands, Loek en Gerard.

Scheveningen, waar TaalTaal is gelegen, kent een rijke geschiedenis, vooral als u zich ook begeeft in de iets minder toeristische gebieden en de achtergrond leert kennen. Tijdens deze korte cursus van 5 sessies (10 uur in totaal) zult u Nederlands in de praktijk leren toepassen terwijl u ook de Nederlandse geschiedenis en cultuur ontdekt.

Voor wie?

De cursus is geschikt voor iedereen die Nederlands in de pratijk wil oefenen en verbeteren op een niet alledaagse manier. De samenstelling zorgt voor gezelligheid en zelfs enige hilariteit terwijl we samen zowel taal als cultuur ontdekken.

You need at least CEFR level A2. If you prefer to increase your level first, please try one of the Dutch courses.

Twee intensiteiten

  • Volledige cursus bestaande uit 5 sessies van elk 2 uur (prijs: €150)
  • Enkele wandeling als deel van een andere workshop of cursus zoals de Onderdompelingscursus Nederlands

De volledige cursus bestaat uit een mix van interactieve lessen waar we de geschiedenis bespreken met veel visueel materiaal en kunstwerken. Dan volgen de "walks" langs verschillende routen waar u goed voorbereid kunt meepraten over wat u ziet en ook kunt genieten van begeleide interacties met Nederlandse mensen in bijvoorbeeld winkels.

Volgende Walk & Talk cursussen€ 150