TaalTaal Logo

Cursussen Thai

Bij TaalTaal leert u Thai op een actieve manier, met veel conversatie en modern, relevant studiemateriaal. Zowel in groepsverband als privé krijgt u altijd veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

Het nieuwe seizoen begint in de week van 22 april 2024 en bestaat uit 11 lessen van 90 minuten. Instromen in het huidige seizoen is in principe mogelijk.

Naast de lessen zelf dient u rekening te houden met circa 2,5 uur zelfstudie en huiswerk per week.

In het overzicht hieronder treft u alle informatie aan per cursus. U kunt zich via de aanmeldknoppen direct aanmelden. Indien u vragen heeft of uw instapniveau niet weet, neem dan contact met ons op.

Let op: privélessen Thai en intensieve trajecten kunnen elk moment worden opgestart.

Overzicht cursussen

Thai 1 (A0+)

start in de week van 22 april
€475

Omschrijving: U leert eenvoudige zinnen uit het dagelijkse leven. Ook wordt er les gegeven in schrijven en grammatica naast het spreken. Deze cursus wordt vanuit het Engels gegeven. In deze taalcursus leert u om uzelf uit te drukken in het Thais met behulp van het fonetisch schrift, het gebruik van lettergrepen, klinkers, medeklinkers en tonen. Thuis moet je ongeveer 2-4 uur per week oefenen.

Voor wie: Beginners zonder kennis van het Nederlands die bij voorkeur wel enige kennis van Engels hebben en uitleg in die taal kunnen begrijpen.

Resultaat na afloop: De beginselen van de taal inclusief het schrift zijn u duidelijk. Ook kunt u zich uitdrukken in eenvoudige gesprekken over bijvoorbeeld werk of familie en kunt u o.a. de weg vragen.

Frequentie, duur, dag en tijd:  Eén keer per week gedurende 11 weken:

* Vrijdag van 20:00 tot 21:30 uur
* Vrijdag van 10:00 tot 11:30 uur

Gebruikte lesmethode: Het boek (exclusief) kunt u voor meerdere modules binnen hetzelfde traject gebruiken. U kunt het boek zelf bestellen via o.a. bol.com

book

Thai for Beginners €31.00

(ISBN: 1887521003)

Thai 2 (A0-A1)

start in de week van 22 april
€475

Omschrijving: In deze cursus leert u om uzelf uit te drukken in het Thais met behulp van het fonetisch schrift, het gebruik van lettergrepen, klinkers, medeklinkers en tonen. De cursus is het vervolg op de taalcursus Thai 1. Thuis moet je ongeveer 2-4 uur per week oefenen. Alle vaardigheden worden in de cursus aangeleerd en geoefend om u te helpen de taal vloeiender te gebruiken.

Voor wie: Voor studenten die onze cursus Thai 1 hebben afgemaakt.

Resultaat na afloop: U kunt zich beter redden in de taal en ook begint het schrift steeds duidelijker voor u te worden. Inmiddels bent u wellicht al in Thailand geweest om uw bij de voorgaande cursus verworden kennis in de praktijk te brengen.

Frequentie, duur, dag en tijd:  Eén keer per week gedurende 11 weken:

* Donderdag van 10:00 tot 11:30 uur
* Vrijdag van 18:00 tot 19:30 uur

Gebruikte lesmethode: Het boek (exclusief) kunt u voor meerdere modules binnen hetzelfde traject gebruiken. U kunt het boek zelf bestellen via o.a. bol.com

book

Thai for Beginners €31.00

(ISBN: 1887521003)

Intensieve cursus Thai

€975

Omschrijving: Een intensieve cursus wordt individueel (voor 1 persoon) gegeven. De omvang is 15 contacturen die worden verdeeld over 1 of 2 weken, bijvoorbeeld 5 dagen achter elkaar van telkens 3 uur. Alles is in overleg samen te stellen voor een maximaal rendement. Houd er wel rekening mee dat u de nodige tijd aan zelfstudie en huiswerk besteedt.

Frequentie, duur, dag en tijd:  in overleg met de docent

Gebruikte lesmethode: De gebruikte methode is in overleg. U kunt o.a. kiezen uit één of meerdere van standaard lesboeken, maar in principe kan elke gewenste methode worden ingezet.

book

Thai for Beginners €31.00

(ISBN: 1887521003)

Onze Filosofie

* Kwaliteitseducatie van ervaren leerkrachten * Gericht op praktische resultaten * Veel individuele aandacht en begeleiding * Laagdrempelig en leren in gemoedelijke sfeer * Excursies met docent en medestudenten (op verzoek) * Versnelde trajecten mogelijk *