Cursussen Oekraiens

Bij TaalTaal leert u Oekraiens op een actieve manier, met veel conversatie en modern, relevant studiemateriaal. Zowel in groepsverband als privé krijgt u altijd veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

Het nieuwe seizoen begint in de week van 9 mei en bestaat uit 11 lessen van 90 minuten. Voor sommige groepen is al 1 les geweest voor de meivakantie, maar instromen is geen probleem.

Liever deelnemen aan een seizoen dat in de week van 18 juli 2022 begint? (fysiek en online beschikbaar)
Klik hier voor de cursus Oekraiens!

Naast de lessen zelf dient u rekening te houden met circa 2,5 uur zelfstudie en huiswerk per week.

In het overzicht hieronder treft u alle informatie aan per cursus. U kunt zich via de aanmeldknoppen direct aanmelden. Indien u vragen heeft of uw instapniveau niet weet, neem dan contact met ons op.

Let op: privélessen Oekraiens en intensieve trajecten kunnen elk moment worden opgestart.

Overzicht cursussen

Oekraïens Basis 1 (A0+)

start in de week van 9 mei
€275

Omschrijving:  Tijdens deze beginnerscursus leert u het schrift kennen en enkele beginselen van de grammatica. U leert eenvoudige dialogen voeren en u leert over de cultuur en historie van het land.

Voor wie:  Deze cursus is geschikt voor beginners die nog geen voorkennis van de taal of het schrift hebben.

Frequentie, duur, dag en tijd:  Eén keer per week gedurende 9 weken: Woensdag van 18:30 tot 20:30 uur

Onze Filosofie

* Kwaliteitseducatie van ervaren leerkrachten * Gericht op praktische resultaten * Veel individuele aandacht en begeleiding * Laagdrempelig en leren in gemoedelijke sfeer * Excursies met docent en medestudenten (op verzoek) * Versnelde trajecten mogelijk *