TaalTaal Logo

Cursussen Hebreeuws

Bij TaalTaal leert u Hebreeuws op een actieve manier, met veel conversatie en modern, relevant studiemateriaal. Zowel in groepsverband als privé krijgt u altijd veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

Het nieuwe seizoen begint in de week van 22 april 2024 en bestaat uit 11 lessen van 90 minuten. Instromen in het huidige seizoen is in principe mogelijk.

Naast de lessen zelf dient u rekening te houden met circa 2,5 uur zelfstudie en huiswerk per week.

In het overzicht hieronder treft u alle informatie aan per cursus. U kunt zich via de aanmeldknoppen direct aanmelden. Indien u vragen heeft of uw instapniveau niet weet, neem dan contact met ons op.

Let op: privélessen Hebreeuws en intensieve trajecten kunnen elk moment worden opgestart.

Overzicht cursussen

Hebreeuws Basis 1

start in de week van 22 april
€475

Resultaat na afloop: U kunt het ‘alephbet’ lezen en schrijven. U heeft de basis van de Hebreeuwse grammatica zoals bijvoeglijke naamwoorden, en werkwoorden in tegenwoordige tijd onder de knie. U kunt zich redden in een kort gesprekje en u kunt korte teksten lezen en vragen beantwoorden over de inhoud. Houd er rekening mee dat deze cursus niet bedoeld is voor Bijbels Hebreeuws.

Frequentie, duur, dag en tijd:  Eén keer per week gedurende 11 weken:

* Maandag van 10:00 tot 11:30 uur
* Dinsdag van 18:30 tot 20:00 uur

Gebruikte lesmethode: Het boek (exclusief) kunt u voor meerdere modules binnen hetzelfde traject gebruiken. U kunt het boek zelf bestellen via o.a. bol.com

book

Me'Bereshit Alef €53.00

(ISBN: 9789657374023)

Hebreeuws Basis 2

start in de week van 22 april
€475

Resultaat na afloop: U kent meer werkwoorden in de tegenwoordige tijd en maakt kennis met voorzetsels. U zult leren te communiceren in een supermarkt of postkantoor, klokkijken en de dagen van de week worden ook behandeld. U leert meer over plaatsen in Israel en het weer en u zult zich verbaal beter kunnen redden.

Frequentie, duur, dag en tijd:  Eén keer per week gedurende 11 weken: Dinsdag van 20:00 tot 21:30 uur

Gebruikte lesmethode: Het boek (exclusief) kunt u voor meerdere modules binnen hetzelfde traject gebruiken. U kunt het boek zelf bestellen via o.a. bol.com

book

Me'Bereshit Alef €53.00

(ISBN: 9789657374023)

Intensieve cursus Hebreeuws

€975

Omschrijving: Een intensieve cursus wordt individueel (voor 1 persoon) gegeven. De omvang is 15 contacturen die worden verdeeld over 1 of 2 weken, bijvoorbeeld 5 dagen achter elkaar van telkens 3 uur. Alles is in overleg samen te stellen voor een maximaal rendement. Houd er wel rekening mee dat u de nodige tijd aan zelfstudie en huiswerk besteedt.

Frequentie, duur, dag en tijd:  in overleg met de docent

Gebruikte lesmethode: De gebruikte methode is in overleg. U kunt o.a. kiezen uit één of meerdere van standaard lesboeken, maar in principe kan elke gewenste methode worden ingezet.

book

Me'Bereshit Alef €53.00

(ISBN: 9789657374023)

Onze Filosofie

* Kwaliteitseducatie van ervaren leerkrachten * Gericht op praktische resultaten * Veel individuele aandacht en begeleiding * Laagdrempelig en leren in gemoedelijke sfeer * Excursies met docent en medestudenten (op verzoek) * Versnelde trajecten mogelijk *