Zakelijke producten

TaalTaal heeft voor de zakelijke markt enkele unieke taalkundige producten ontwikkeld, die kunnen worden ingezet om de taalvaardigheid van uw medewerkers te verbeteren. Tot ons klantenbestand behoren onder andere het Joegoslaviëtribunaal van de Verenigde Naties, de Rechtbank 's-Gravenhage, het UWV, Ondernemersfederatie Rotterdam City en diverse ministeries.

Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze zakelijke producten.

Wilt u een offerte aanvragen of hebt u speciale wensen? Neem contact met ons op via het digitale formulier of telefonisch op 070 322 60 91.

Privétraining

Op basis van een intakegesprek en niveautoets stellen wij een maatwerktraject op voor de deelnemer. Tijdens de trajecten trainen wij op specifieke taalgebieden zoals grammatica, zakelijke woordenschat, spelling of spreekvaardigheid. Indien de deelnemer specifieke doelstellingen heeft, nemen wij deze op in het traject. De vorderingen van de deelnemer worden door middel van toetsing bijgehouden en gecommuniceerd met de betrokken leidinggevende.

We bieden privétraining aan in de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Turks, Arabisch en Portugees.

Intensieve cursussen

Onze reguliere intensieve cursussen zijn ook zeer geschikt voor zakelijke klanten. Zo wordt er tijdens de intensieve cursus uitgebreid aandacht besteed aan het schrijven van zakelijke e-mails en brieven, het beantwoorden van de telefoon en het opstellen van een c.v.

Wij bieden intensieve curssen aan in de talen Nederlands en Engels. Meer informatie over de intensieve cursussen vindt u op deze pagina.

In-company training

Wij hebben diverse leraren beschikbaar om op locatie een cursus of workshop te verzorgen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een korte training Juridisch Nederlands, Technisch Engels of Zakelijk Duits.

Virtual classroom: leren op afstand

Het is ook mogelijk om één of meerdere cursisten online te bedienen via o.a. Skype. Het is een multi-mediale aanpak waarin beeld, spraak, chat en uitwisselen van documenten ten volle worden benut om een levendige les te realiseren.

Maatwerk software en cursusmateriaal

TaalTaal is nauw verbonden met ICT- en tevens moederbedrijf Mozanim B.V. Omdat wij zowel programmeurs als taaltrainers in vaste dienst hebben, kunnen we zeer geavanceerde technische oplossingen bieden die bovendien taalkundig verantwoord zijn. Als uw bedrijf een digitaal product afneemt, hebt u de beschikking over een vaste technicus, die altijd telefonisch bereikbaar is om vragen over de toetsen of over het systeem daarachter te beantwoorden.

Producten die wij aanbieden, zijn onder andere:

  • E-learning software
  • Digitaal of analoog lespakket (inclusief audio en video)
  • Toetsing talenkennis diverse talen

Neem voor meer informatie over maatwerk software en cursusmateriaal contact met ons op via het digitale formulier of telefonisch op 070 - 322 60 91.